De Bruidsstyliste van het Emmen

 

Heb jij binnenkort een bruiloft? Dan ben je hier op de juiste locatie! Ik Petra Wieringa van Petra’s Haar Familie heb mezelf door jaren lange ervaring en diverse opleidingen gespecialiseerd in bruidskapsels ¬†en communie kapsels voor de mooiste dag van je leven.
We gaan je bruidskapsel of communie kapsel gezamenlijk bespreken en maken daarna een afspraak voor een proef bruidskapsel.
Op de dag zelf kom ik op de door jullie aangegeven lokatie en hier gaan we dan het bruidskapsel of communiekapsel klaar maken.
Dit alles voor the perfect wedding
Mocht je naast een bruidskapsel ook nog bruidsmake-up willen kan dit uiteraard.
Naast mijn opleidingen voor bruidskapsels ben ik ook make up Artist.

Bruidskapsels
We kunnen op zoveel diverse manieren je bruidskapsel of communiekapsel maken.
met extensions 3D bruidskapsels te veel om op te noemen .
We gaan eerst een proef bruidskapsel maken in mijn salon Petra’s Haar Familie.
Tijdens deze dag gaan we diverse dingen doornemen en uit te zien wat en vooral waar jij je het prettigste bij voelt want jij moet stralen op deze dag.
Dan uiteindelijk de dag zelf komen we naar de aangegeven lokatie en gaan we het bruidskapsel of communiekapsel maken als ook de make up.
Zodat je kunt stralen op deze dag en dat deze dag voor lang in je geheugen blijft.

Bruidskapsels

Bruidskapsels Make-up

Bruidskapsel of communiekapsel

Ga jij trouwen en zoek jij iemand die op deze speciale dag jou haar en/of make komt doen? Bij Petra’s haar familie is Petra gespecialiseerd in de mooiste bruidkapsels.en communiekapsels Petra is bij Sabrina, Kelly Baron, miranda en bij Zohra op cursus geweest en is daardoor een van de beste bruidsstylist van het noorden. Jij bent welkom bij ons maar Petra kan ook bij jou komen! Naast bruidkapsels is Petra ook gespecialiseerd in bruidsmakeup.

Extentions

Wil jij een volle en/of mooie lange haren? Dat kan! Wij, van Petra’s HAAR familie zijn gespecialiseerd in het zetten van hair Extentions! Wij zetten onder andere weave maar ook andere technieken.

Mijn werk

 

"Ik ben hier geknipt en heb fantastische service gehad. Ik vroeg om een *wolfcut" en kreeg precies dat + advies. De mensen hier zijn kundig en vriendelijk.Ze nemen hier de tijd er voor om te knippen, er hangt ook een fijne sfeer in de salon. Ook fijn geprijst"

"Goede kapper en beste krullen kapper. Maakt je krullen haar weer mooi!"

"Petra heeft het haar van mijn dochter prachtig geknipt en gestyled. Zeer goede krullenkapper. Een aanrader!"

Wat heerlijk om na al die maanden weer geknipt te zijn in een gezellige salon waar goed rekening is gehouden met de C.regels.

Stefan

Nemen alle tijd en aandacht voor je! Altijd super tevreden met het resultaat!

Jenny

Kom in contact

Petra Wieringa
050-3643843
info@petrashaarfamilie.nl

Contact

13 + 4 =