Petra Wieringa

Petra’s haar familie

 

Mijn naam is Petra Wieringa sinds 2020 getrouwd met Marc Veeninga.
Moeder van 3 kinderen waarvan er 1 werkzaam is in de kapsalon. We zijn woonachtig in Duitsland en rijden elke dag naar Groningen toe.

Ik ben na het halen van mijn diploma’s werkzaam geweest bij kapsalon Keizer in Groningen hierna ben ik naar kapsalon Muller in Winsum. Na dit een aantal jaren te hebben gedaan ben ik op 23jarige leeftijd mijn eerste eigen zaak begonnen in Tynaarlo onder de naam Petra’s Haar Boetiek. Toen mijn kinderen geboren waren ben ik hiermee gestopt en ben ik loondienst gaan werken in Veendam.

Ik ben in der tijd verhuisd naar Duitsland en ben begonnen als kapster aan huis onder de naam kapsels@home ik heb dit tot 2016 gedaan, en wilde toch graag weer een vaste plek en ben begonnen aan het Linnaeusplein te Groningen onder de naam Petra’s Haar Familie.

Wij verzorgen een speciale treatment voor geïrriteerde hoofdhuid of haar uitval. Door een hoofdhuid scrub met zeezout. Een behandeling op maat met etherische oliën en met stoomkap

Over ons

Petra is in der tijd verhuisd naar Duitsland en is begonnen als kapster aan huis onder de naam kapsels@home ik heb dit tot 2016 gedaan, en wilde toch graag weer een vaste plek en ben begonnen aan het Linnaeusplein te Groningen onder de naam Petra’s Haar Familie.

Hier hebben we ons gespecialiseerd in krullen knippen met de daarbij behorende adviezen welke we geven.
Voor het krullen knippen werken we samen met diverse leveranciers o.a. Tahe, Curly Secrect, Boucleme al deze producten zijn CG proof we knippen en behandelen ook volgens de CG Methode, ook zijn we 1 van de weinige in Nederland waar je een Rezo Cut kunt laten doen.

Ook hebben we ons gespecialiseerd in het verven o.a. High Light Low-Lightd Balayage, Micro Lights Foilyage Root Shadow Baby Lights,  Color Melting en volledige kleuring hiervoor heb ik als leverancier Jean Paul Myne.

Daarnaast vind ik het zelf erg leuk om bruidskapsels te creëren ook hier ben ik dus specialist in. Ik zou zeggen kijk een op onze portfolio dan kun je zien wat de mogelijkheden zijn
Ik heb erg veel zin in de toekomst, zeker op de ingeslagen weg waar we voor hebben gekozen ook is het vermelden waard dat er ook opleidingen geven worden in het krullen knippen en het maken van bruidskapsels wil je hier meer over weten laat even een berichtje achter.

Ons team

Chemene

Hallo mijn naam is Chemene van der Zwaag ik ben 22 jaar oud en al bijna 6 jaar werkzaam bij Petra’s HAAR familie.

Ik ben inmiddels opgeleid tot junior kapster (niv 2) , allround kapper (niv 3) en salon manager (niv 4) . Ik heb al veel verschillende cursussen gevolgd en heb al veel ervaring ik het vak.

Ik ben onder andere gespecialiseerd in het kleuren en in het knippen van heren en Barber.
Recent heeft Petra mij ook opgeleid tot krullen kapster.

Kimberley

Hoi ik ben Kimberley Moed.
Het kappervak heeft me altijd al aangesproken, ik vind het leuk om mijn creativiteit uit te oefenen in dit vak en klanten een mooi kapsel te mogen bezorgern zodat ze met een lach en een goed gevoel de salon verlaten.
Ik ben sind Mei 2023 werkzaam als stagiar bij Petra’s HAAR Familie doe dit met veel plezier en hoop mij hier goed te kunnen ontwikkelen in het kappersvak.
Zeker om dieper op het krullenknippen in te kunnen gaan.
mijn droom is om uiteindelijk mijn eigen Beauty salon te openen.

Jarlicia

Mijn naam is Jarlicia van Stoffelen ik ben sinds 2022 werkzaam bij Petra’s HAAR Familie.
Op dit moment doe ik de BBL opleioding via het Noorderpoort en ben 4 dagen in de kapsalon.
Ik heb mijn certificaat voor het krullenknippen en wil graag all round kapster worden. en wil me graag specialiseren in het kleuren en krullen bij Petra’s HAAR Familie

Kom gezellig langs in onze salon en geniet van een lekker drankje.

Bij Petra’s haar familie krijg je altijd een verse kop koffie, cappuccino of verse munt thee!

Kom in contact

Petra Wieringa
050-3643843
info@petrashaarfamilie.nl

Contact

10 + 9 =