Behandelingen

Bekijk snel de behandelingen die wij allemaal verzorgen. Staat de behandeling die jij wilt er niet tussen? neem dan contact met ons op om de opties te bespreken.

we zijn te bereiken onder telefoon nummer 050-3643843 of stuur een mail naar
info@petrashaarfamilie.nl

Heren behandelingen

Ook zijn wij, van Petra’s HAAR familie, gespecialiseerd in het heren vak. Wij verzorgen luxe scheer en massage behandelingen voor heren op de authentieke manier.
Onze dames hebben een barber cursus gehad en daarnaast zijn we  gediplomeerd herenkapper /barber.
voor onze heren is er speciaal het heren merk Gaijes speciaal voor de ” man “
Ook onze scheerbehadeling is een verwen moment voor iedere man.
Ook opscheren voor de heren de ” fade  ” is ons niet vreemd.
Kom langs voor een behandeling bij de beste heren/barber van Groningen.

Kleuren: 

Wij, Van Petra’s Haar Familie
Werken met Jwam Paul Myne en Tahe .
Dit is een bewuste keus , deze verf is de enige waterloze kleur ontwikkeld met Aloë Vera, die het kleurproces verbeteren ,
En de gezondheid van het haar garanderen.
Na jaren lange ervaring en heel veel trainingen en cursussen te hebben gevolgd is er voldoende vak techniek in huis voor een geweldig eindresultaat.
Van uitgroei tot volledige kleuring High Lights, Micro-lights, Balayage kun je uiteraard bij ons terecht voor een kleur behandeling.

Krullen:

Wij zijn de krullen specialist van het Noorden, Groningen, Assen, Emmen, en omgeving en zijn gespecialiseerd in slag, krul en kroes haar (type 2,3,4 )
Wij hebben de kennis en kunde in huis om jouw krullen te laten shinen. Wij werken met verschillende krul knip technieken ,de Curl by Curl cut , de global Curl, De Rëzo cut.
Petra is voor deze techniek helemaal naar New York geweest.
Wij werken in de salon met de Curly girl methode (cg methode)
In de salon werken we met de volgende cg proof producten : Curly Secret,Boucleme ,Tahé en Jean Paul Myné en uiteraard Rëzo hair care. Om voor de beste krullen behandelingen te zorgen.

Verschillende behandelingen

Wij verzorgen verschillende behandelingen. Van bruidsarrangementen tot een wellness behandelingen voor je haar. Voor mannen, vrouwen en kinderen. Mocht je vragen hebben neem dan snel contact met ons op!

Bruid:

Ga jij trouwen en zoek jij iemand die op deze speciale dag jou haar en/of make komt doen? Bij Petra’s haar familie is Petra gespecialiseerd in de mooiste bruidkapsels. Petra is bij Sabrina, Kelly Baron, miranda en bij Zohra op cursus geweest en is daardoor de beste bruidsstylist van het noorden. Jij bent welkom bij ons maar Petra kan ook bij jou komen! Naast bruidkapsels is Petra ook gespecialiseerd in bruidsmakeup.

Extentions:

Wil jij een volle en/of mooie lange haren? Dat kan! Wij bij Petra’s HAAR familie zijn gespecialiseerd in het zetten van hair Extentions! Wij zetten onder andere weave maar ook andere technieken.

Treatment haarspa:

Voor een unieke beleving moet je naar Petra’s HAAR familie, sinds een tijdje zijn wij gespecialiseerd in verschillende treatments. Heeft u last van een gevoelige hoofdhuid en/of heeft u last van andere (hoofd)huid problemen? Dan hebben wij hier een oplossing voor doormiddel van een treatment met etherische oliën. Wij verzorgen hoofdhuid massages, ook maken wij haar masker op maat en kun je bij ons terecht voor onze heerlijke haar sauna!
Met deze haar sauna  komt je haar tot leven en hersteld het de haren.
we doen dit al geruime tijd deze haarspa en zijn hiermee vooruitstrevend.
De haarspa is een ideale combinatie voor krullendhaar om dit weer goed te laten stralen

Kom in contact

Petra Wieringa
050-3643843
info@petrashaarfamilie.nl

Contact

13 + 3 =